Cégünk, a 2014-ben alapított Devsolution Kft. kis-, közép-, nagyvállalatok, továbbá közintézmények számára biztosítja a legmodernebb egyedi fejlesztésű Internetes és Intranetes ügyviteli és egyéb rendszereket, publikus weblapokat. Megoldásaink az adminisztrációtól, az e-learning és kooperációs rendszereken át, az elektronikus ügyintézésen keresztül a monitoring és vezetői információs rendszerekig terjednek.

Célunk az ügyfelek munkafolyamatainak segítése korszerű, egyszerűen kezelhető, azonban rendkívül széleskörű tudással rendelkező szoftverekkel.

Tevékenységünk középpontjában a kis és középvállalati informatikai megoldások felépítése, működtetése és karbantartása áll, de cégünk filozófiája szerint szolgáltatásunk csak személyre szabott tanácsadással lehet teljes értékű. Magas szintű rendszertervezési, -fejlesztési, valamint támogatási és tanácsadói szolgáltatást nyújtunk megrendelőinek.

Fejlesztéseink során törekszünk olyan szoftvereket alkotni, melyek könnyedén alakíthatók az adott cég profiljához illően valamint a lehető legújabb technológiák támogatásával biztosítja számukra a tökéletes megjelenést ügyfeleik előtt.