WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Weboldal készítésProfi, igényes, biztonságos honlapok tervezése és készítése elérhető áron

Vállaljuk modern kialakítású, általános célú vagy egy-egy szolgáltatásra dedikált speciális weblap vagy webáruház létrehozását.
Meglévő arculatához alakítjuk internetes megjelenését, szükség esetén közreműködünk az Ön cégének arculati kialakításában. Keresőoptimalizációs technikák és módszerek alkalmazásával segítjük vállalkozását, hogy az elkészített weblap valódi értékteremtő eszközzé válhasson az Ön kezében.

Jelentkezzen most ingyenes weboldal-felmérésre itt!

WEBOLDAL OPTIMALIZÁLÁS

Weboldal optimalizálás

Webes megjelenés és mobilra történő optimalizálás, hatékonyságnövelés

Induló vállalkozásnak és régi, jól működő vállalkozásnak egyaránt fontos, hogy megfelelő online stratégiával rendelkezzenek. Segítségünkkel létrehozhatja vagy ellenőrizheti online jelenlétét. Szolgáltatásunk eredményeképpen Ön megismeri, hogy milyen kommunikációs felületeken milyen tevékenységet érdemes végezni, weboldala és mobil jelenléte megfelelő-e, hol és hogyan érdemes hirdetnie. Amennyiben Ön szeretné ránk bízni a teljes stratégia kidolgozását és végrehajtását, készséggel állunk rendelkezésre.

WEBHOSTING, TÁRHELY

Webhosting

Dinamikus tárhely szolgáltatás, hogy weblapja jó helyen legyen

Igény esetén partnereink számára webhosting, tárhely szolgáltatást nyújtunk, amely keretén belül üzemeltetjük Internetes oldalát, lehetőséget biztosítunk Önnek céges e-mail cím használatára, egyedi monitorozó megoldásainkkal folyamatos felügyeletet kínálunk az Ön weblapja vagy alkalmazása számára.

ONLINE MARKETING

Online marketing

Célunk hogy a megfelelő online eszközök segítségével, osztozhassunk cége sikerében és kimutatható eredményeket érjünk el

Tanácsadás, online kampányok tervezése és lebonyolítása. Célunk hogy a megfelelő online eszközök segítségével, osztozhassunk cége sikerében és kimutatható eredményeket érjünk el.

Tanácsadás
Nincs két egyforma cég. Egyedi tanácsadás során feltérképezzük vállalkozása online jelenlétét/aktivitását a weben, és az aktuálisan használt vevőszerzési módszereit. Ezek alapján, a különböző lehetőségek felmérése után segítünk kialakítani a megfelelő reklámstratégiát.

Online kampányok
Sok esetben nincs idő vagy mód arra, hogy fokozatosan, organikus módon történjen meg egy adott weboldal bekerülése az internetes vérkeringésbe. Ekkor jön a képbe a fizetett hirdetések és az online kampányok kérdése.
Vállaljuk online kampányok tervezését és futtatását. Fontosnak tartjuk a megfelelő előkészítést, ugyanis a kampány tervezése legalább olyan fontos, mint maga a lebonyolítás. (Google Adwords és Facebook kampányok)

Közösségi jelenlét
Egy megfelelően elkészített üzleti Facebook oldallal nagyon szép eredményeket lehet elérni az adott weboldal látogatói és potenciális megrendelői vonatkozásában. Egyeztetés után, elkészítjük, beállítjuk vállalkozása üzleti Facebook oldalát, valamint a későbbiekben is ellátjuk tanácsokkal a használatát illetően.

Linképítés
A linképítés vagy listamarketing az egyik legjobb marketing eszköz, amely általában költséghatékonynak is mondható. A listaépítéssel rengeteg eszköz kerül a kezünkbe, melyet beépíthetünk cégünk értékesítési- és reklámstratégiájába a hatékony vevőszerzés elérése céljából.

KERESŐOPTIMALIZÁLÁS (SEO)

Keresőoptimalizálás

Segítünk, hogy weboldala előkelő helyen szerepeljen a keresőkben

Használja fel bevételeinek növeléséhez az általunk nyújtott keresőoptimalizálást valamint a Google Analytics alkalmazást. Kérje cégünk segítségét a megfelelően beállított méréshez és a helyes adatértelmezéshez.
Hazai és külföldi weboldalak mérése során nagy tapasztalatra tettünk szert a Google Analytics konfigurálásában és használatában. Minden ügyfelünk számára testreszabott jelentéseket, méréseket, célokat hozunk létre az ügyfél igények alapján.

A keresőoptimalizálás napjainkban a legfontosabb online stratégiai kérdés. Több weboldalnál a keresőkből érkező forgalom adja a bevételek 80%-90%-át. Szolgáltatásunk célja, hogy az Ön weboldalán nagyobb legyen a keresőből érkező forgalom és ez a forgalom több konverziót hozzon. Tevékenységünknek köszönhetően Ön megismeri, hogyan viselkednek a keresőből érkező felhasználók, mely oldalak hogyan szerepelnek a Google találati listáján.

A rendelkezésre álló adatok alapján konkurencia és kulcsszó kutatást is végzünk, hozzá segítve Önt a megfelelő árstratégia kialakításához. Jelenleg több mikro-vállalkozásnak (napi 1,000 látogató) és közepes forgalmú (10,000+ látogató) weboldallal rendelkező középvállalkozásnak végzünk SEO tanácsadást. Szolgáltatásunk lehet egyszeri, projekt alapú audit vagy stratégiai, vagy folyamatos, konzultációs és projekt menedzsment alapú.

A konverzióoptimalizálás egyik fontos alapja, hogy ismerjük a weboldalunkra érkező látogatók forrását. Tanácsadói szolgáltatásunk segítségével megismerheti részleteiben is azokat a forgalmi forrásokat melyek látogatót, vásárlót hoznak az Ön weboldalára. Tevékenységünk során megvizsgáljuk azokat a forgalmi forrásokat is, melyek nem, vagy nem jelentős mennyiségben hoznak forgalmat. Sok esetben csak a SEO forgalom jelenti az üzlet alapját, ez függőség már középtávon is kockázatot jelent.

Az általunk Önnek átadott tudás segítséget nyújt abban, hogy a SEO forgalom mellé más forgalmi „lábakat” építsen és csökkentse a kockázatot.

INFORMATIKAI TANÁCSADÁS

Informatikai szaktanácsadás

Informatikai koncepciók kidolgozása, szaktanácsadás rendszer bevezetéshez

Ügyfeleinknek teljes körű informatikai tanácsadást tudunk nyújtani. Az egyedi alkalmazásfejlesztés és üzemeltetés területén évtizedes tapasztalattal bíró munkatársaink naprakész felkészültséggel, kiemelkedő kommunikációs és prezentációs képességekkel segíthetnek partnereinknek az informatikai döntéseik meghozatalában. Az egyedi tanulmányok, felmérések, stratégiai tervek kialakítása során jól áttekinthető és közérthető formában prezentáljuk a döntéshozók számára összesített információkat.

Legyen szó akár egy új alkalmazás bevezetéséről, vagy egy társaság meglévő informatikai rendszerének átalakításáról, üzemelő webshop adatbázis terheltségének csökkentéséről és működésének gyorsításáról, szakembereink hatékony segítséget nyújthatnak.

EGYEDI ALKALMAZÁSFEJLESZTÉS

Egyedi alkalamzásfejlesztés

Egyedi alkalmazások tervezése és fejlesztése: Ön megálmodja, mi elkészítjük

Fő profilunk az egyedi Internetes és Intranetes alkalmazások fejlesztése. Önálló fejlesztésű, korszerű alkalmazás keretrendszerünk segítségével  jól használható, valódi megoldást nyújtó alkalmazásokat készítünk megrendelőink számára.

Szakembereink teljes körűen együttműködnek Önnel a tervezéstől a tesztelésen át a bevezetésig. Modern fejlesztési módszertan (Kanban, Scrum) és eszközrendszer (hatékony feladatkezelő valamint önálló hibabejelentő rendszer) segítségével hatékonyan és gyorsan tudunk teljes mértékben egyedi alkalmazásokat készíteni partnereink számára.

Saját fejlesztésű CMS-re épülő egyedi alkalmazásaink többek között az alábbi szolgáltatásokat képesek használni:

 • fejlett, csoport alapú jogosultság kezelés,
 • részletes alkalmazás szintű naplózás a felhasználói műveletekről
 • automatikus e-mail értesítések bármilyen felhasználói beavatkozásról,
 • általános Workflow folyamatok kezelése,
 • ütemezett feladatok végrehajtásának támogatása,
 • általános dokumentum kezelés,
 • PDF dokumentumok automatikus generálása,
 • CSV és más szabványos fájlformátumok támogatása adat export / import során,
 • SAP RFC kapcsolat létrehozása nagyvállalati irányítási rendszerekkel,
 • többnyelvű felhasználói felület lehetősége,
 • reszponzív megjelenítés támogatása.

Informatikai rendszerek tervezése során különös figyelmet fordítunk az információbiztonságra és az üzletmenet folytonosságára. Partnereink számára teljes körű informatikai megoldást nyújtunk, mely magában foglalja a tervezés, a kialakítás és az üzemeltetés feladatait is. Olyan informatikai rendszerek kialakítására törekszünk, melyek maximálisan alkalmazkodnak és kiszolgálják ügyfeleink igényeit, biztosítva ezzel a zavartalan és hatékony üzleti tevékenységet.

Néhány jellemző szolgáltatásunk:

 • Hálózati topológia tervezése és kiépítése
 • Hardveres és szoftveres hálózati biztonsági megoldások kiépítése
 • Szerverpark konszolidáció
 • Mobilkommunikációs megoldások kiépítése és/vagy integrálása a meglévő infrastruktúrába
 • Alkalmazás és rendszerintegráció