Feladatkezelő rendszerek

Kis és nagyvállalati környezetben személyre szabott feladatkezelő rendszer üzemeltetése, konfigurálása, egyedi fejlesztések integrálása Redmine és Trello alapokon.

Trello.com
Redmine

Egyedi alkalmazások fejlesztése

Saját fejlesztésű CMS-re épülő egyedi alkalmazások tervezése és készítése, amelyek az alábbi szolgáltatásokat képesek használni / nyújtani:

 • biztonsági megoldások, szabványok használata, figyelembe vétele,
 • fejlett, csoport alapú jogosultság kezelés,
 • részletes alkalmazás szintű naplózás a felhasználói műveletekről
 • automatikus e-mail értesítések bármilyen felhasználói beavatkozásról,
 • általános Workflow folyamatok kezelése,
 • ütemezett feladatok végrehajtásának támogatása,
 • általános dokumentum kezelés,
 • PDF dokumentumok automatikus generálása,
 • CSV és más szabványos fájlformátumok támogatása adat export / import során,
 • SAP RFC kapcsolat létrehozása nagyvállalati irányítási rendszerekkel,
 • többnyelvű felhasználói felület lehetősége,
 • reszponzív megjelenítés támogatása.

Focus 94 Kft.

Focus 94 Kft.A székesfehérvári építőipari tevékenységgel és generálkivitelezéssel foglalkozó Focus 94 Kft. számára készítettünk a Web-es megjelenéshez önálló honlapot, amely segítségével elérheti ügyfeleit és megismertetheti őket a tevékenységével.

Evoter Europe

Evoter EuropeA fém, műanyag, gumi alkatrészek gyártásával, tervezésével valamint ragasztástechnikai termékek forgalmazásával és egyedi igényeknek megfelelően történő legyártásával foglalkozó Evoter Europe számára készítettük el az önálló Internetes megjelenése teret biztosító weblapjukat.

Ashambra

AshambraA székesfehérvári Ashambra lélek háza számára készítettünk hírlevél feliratkozással, egyedi menüstruktúrával, integrált blog engine-el bíró egyedi megjelenítésű weblapot. Bízunk benne, hogy partnerünk számára legalább olyan élmény lesz az oldal tartalmának feltöltése és kezelése, mint amilyen élményt nyújtott számunkra a közös munka.

Patak-Part társasház

patakpart_ref

Elkészült a Patak-Part Társasház projekt weblapja, ahol az érdeklődők informálódhatnak a társasházba értékesítésre kerülő ingatlanokról, megtekinthetik az aktuális tervrajzokat, látványterveket, illetve felvehetik a kapcsolatot a kivitelezőkkel. Az oldal mobilra optimalizált, reszponzív kialakítású a megrendelő igényeinek megfelelően. A kész weboldal itt érhető el.

Mobile MicroSite

Kiemelt Partnerünk szolgáltatási portfóliójának bővülése kapcsán új micro site bevezetésével kívánja Ügyfeleit és az érdeklődőket tájékoztatni az általa nyújtott új szolgáltatásokról. A micro site fejlesztésével lehetőségünk nyílt egy új csapattal együtt dolgozni, hangulatos, fiatalos hangvételű weblap létrehozásában közreműködni. A weboldalon  WordPress CMS felhasználásával, úgynevezett one-page layout megjelenésű landing page került kialakításra két, az új szolgáltatási terület által elkészített projekt egyedi aloldalával együtt.

SzámAdó könyvelés

szamado_referencia2

SzámAdó könyvelőiroda számára készített weboldal az egyik legújabb munkánk. Az elvégzett feladat része volt, hogy az általános szolgáltatások bemutatása mellett lehessen árajánlatot kérni, illetve készült egy blog / hírek szekció is, ahol a legújabb információk hírek helyezhetőek el az ügyfél által a megfelelő kategóriákba sorolva.

Az oldal természetesen mobil-barát (reszponzív) kialakítású, itt tekinthető meg.

CASON

CASON Mérnöki Zrt. széleskörű szolgáltatásai és termékei számára készített weboldal az egyik legújabb munkánk. Az elvégzett feladat része volt, hogy az általános szolgáltatások, üzletágak és termékportfólió bemutatása mellett, hogy online lehessen a cég aktuális állásajánlataira jelentkezni, vagy a termékpaletta egyes elemeire érdeklődést indítani. Készült blog / hírek szekció is, ahol a legújabb információk hírek helyezhetőek el az ügyfél által a megfelelő kategóriákba sorolva.

Az oldal természetesen mobil-barát (reszponzív) kialakítású, itt tekinthető meg.

Vin et Rouge

Vin Et Rouge weboldal előnézet

Vin et Rouge” borral kapcsolatos gasztronómiai blog és szolgáltatások weblapját készítettük el. A projekt kapcsán megismerkedhettünk egy igazán színes személyiséggel, Viktória okleveles borbírálóként elképesztő lelkesedéssel irányította a site fejlesztését. A weblapon külön podcast funkciót, galériát valamint blog szekciót is kialakítottunk a rendezvények szervezhetőségét megteremtő funkciók valamint a klasszikus hírlevél lehetőségek mellett.

Az oldal természetesen mobil-barát (reszponzív) kialakítású, itt tekinthető meg.