ISMERJE MEG CSAPATUNKAT ÉS FILÓZÓFIÁNKAT

Felkészült és elkötelezett csapatként készek vagyunk ügyfeleink üzleti igényeit kiszolgálni

Kocsis Balázs

Kocsis Balázs

Ügyvezető, alapító

2005-ben végzett villamosmérnökként számítástechnika szakon hálózati modulon. A sors fura fintorának köszönhetően azonban soha nem dolgozott szigorúan tekintve a végzettségéhez illő projektekben, mindig is a fejlesztés és a hozzá kapcsolódó technológiák, módszertanok érdekelték, és ez az azóta eltelt időben sem változott.

Több éves, kis- és nagyvállalati informatikai közegben szerzett tervezői, fejlesztői, üzemeltetői valamint projektmenedzsment tapasztalattal rendelkezik. Látókörét folyamatosan szélesíti webdesign, keresőoptimalizálás, online marketing és adatbányászat tekintetében.

Társtulajdonosként a szívén viseli a futó és lezárt projektek felügyeletét, utógondozását.

Jónás Gergő

Jónás Gergő

Ügyvezető igazgató

2003-ban a Miskolci Egyetemen végzett okleveles mérnök informatikus.
Több mint tízévnyi, nagyvállalati informatikai közegben szerzett fejlesztői, üzemeltetői valamint vezetői tapasztalattal rendelkezik.
Jelentős ismeretanyaggal rendelkezik a KKV-k funkcionális igényeivel kapcsolatban, melyet a Devsolution Kft.-n belüli sikeres projektjeivel is folyamatosan gyarapít.

Ügyvezetőként elhivatott a Kft. által nyújtott üzleti megoldások hatékonyságának, valamint az alkalmazott fejlesztési módszerek folyamatos minőségű teljesítése mellett. Kiemelt fontosságúnak tartja a partnerekkel történő folyamatos kapcsolattartást és az ügyfél elégedettség fenntartását.

Keressen Bennünket, örömmel segítünk Önnek informatikai problémájának megoldásában.