1 éves a Devsolution Kft.!

Minden kedves partnerünknek és barátunknak köszönjük az elmúlt egy évet, az Önök / Ti támogatásotok nélkül nem sikerült volna ilyen sűrű és eredményekben gazdag első évet teljesítenünk!
Jelenleg sok esetben nagy fába vágja a fejszéjét az átlag induló vállalkozás, hiszen egyszerre kell megfelelni az üzletfelek által támasztott elvárásoknak és folyamatosan követni / megelőzni a konkurenciát is.
Elmondhatjuk, hogy a kezdeti lelkesedés nem csökkent, sőt: a mára rendszeressé váló heti híreink lévén lelkes követőtábor alakult a cég köré, amelyet részben jelenlegi, részben – vélhetően – jövőbeli ügyfeleink, barátaink alkotnak. Az elmúlt hónapokban megjelent hasznos, gondolatébresztő és sokszor kicsit túl szakmaira sikerült cikkek révén folyamatosan bővül ügyfeleink / partnereink száma, akiknek ez úton is köszönjük az együttes munkát, amely segítségével sokszor jóval hatékonyabbá, gördülékenyebbé tehettük az üzleti folyamatait.

A jövőben is számos új dologgal készülünk, hamarosan pl. egy-egy régióra összpontosítva új weblap optimalizációs és felméréses kampányt kívánunk indítani.

Köszönettel:

a Devsolution csapata